Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΑΙΝΤΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ …..Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ


blog counter


Η Συρία δεν παραδίδεται..αντιστέκεται πνευματικά στα προπύργια προμαχώνες του πνεύματος στη Σαιντανάγια το μέγα Μοναστήρι με τις 38 ελληνορθόδοξες καλόγριες…..
με τις ελληνορθόδοξες πολιτοφυλακές σε Χάμα και τις συρορΘόδοξες στο Καμισλί με τους αρμένιους στο Χαλέπι και στο Κεσσάμπ.Αγώνας υπέρ πάντων……ως να πάμε στον ταφο του Χριστού όλοι ως να γίνουμε ροδοπέταλα στον επιτάφιο ……
….Δεν υπάρχει εθνική εκκλησία από καταβολής της και ως συντέλειας…όλες οι επί γης εκκλησίες είναι πρεσβείες της 1 ουράνιας θριαμβεύουσας …….είναι έδαφος επικράτειας της βασιλείας των ουρανών……όποιος επιτίθεται σε μία από αυτές επιτίθεται σε όλην την Εκκλησία και όποιος δεν την υπερασπίζεται είναι Πιλάτος που νίπτει τα χέρια του στο αίμα των μαρτύρων…….
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΚΑΙ 2021.

blog counter Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών». Ευχαριστηριακές δοξολογίες οφείλουμε στον «ενανθρωπήσαντα» Θεό μας...