Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο της διαδικτυακής ομάδας των Φίλων της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.(Ο.Φ.Ο.Ι.)


blog counter


Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί.

Αισθανόμαστε την ανάγκη για μια ακόμα φορά να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ευχαριστήσουμε  για την αυθόρμητη και πολύ συγκινητική προσφορά σας, για την ενίσχυση των Ιεραποστολικών φιλανθρωπικών και κοινωνικών σκοπών της διαδικτυακής  Ομάδας  Φίλων της Ορθόδοξης Ιεραποστολής,  η οποία πλέον στο εξής θα ονομάζεται

–Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΘΝΗ.

 Η αγάπη σας και η συμπαράστασή  σας είναι αξιέπαινη και συγκινητική. Σας είμαστε ευγνώμονες για την  εμπιστοσύνη που μας δείχνετε  και για την βοήθειά σας, διότι παρέχει μεγάλη ανακούφιση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές στον κόσμο, στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στην εκτέλεση της εντολής του Κυρίου“πορευθέντες εις τον κόσμον άπαντα, κηρύξατε το ευαγγέλιο πάση τη κτίσει” (Μάρκ.ιστ).

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή  μας για ενίσχυση του Ιεραποστολικού έργου στην μακρινή Μαδαγασκάρη.

Ήδη συγκεντρώθηκε και στάλθηκε στην Μητρόπολη Μαδαγασκάρης και   δεύτερη μεγάλο χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των συσσιτίων και του ορφανοτροφείου της  Ορθόδοξης Ιεραποστολής.

Δυστυχώς όμως ο μισόκαλος διάβολος  δεν έπαψε μέχρι τώρα  να μας πολεμά, με διάφορους τρόπους και να μας δημιουργεί σοβαρότατα εμπόδια στο έργο αυτό με βασικό σκοπό να αναστείλουμε κάθε δραστηριότητα προς τον χώρο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.

Τον ενοχλεί αφάνταστα  το αποτέλεσμα και η διαφάνεια που υπάρχουν σε όλες τις δραστηριότητές μας και χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους  για να εμποδίσει το έργο της οικονομικής ενίσχυσης της Ορθόδοξης Ιεραποστολής  σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Και η τελευταία προσπάθεια που έγινε, για να εμποδιστεί  η δραστηριότητά ενίσχυσης του Ορθόδοξου Ιεραποστολικού κλιμακίου της Μαδαγασκάρης, οδηγήθηκε πάλι σε οικτρά αποτυχία ,γιατί η Πρόνοια του Παναγάθου Θεού μας άνοιξε άλλους δρόμους και μας έδειξε άλλους τρόπους.

Επικοινωνήσαμε με την Μητρόπολη Μαδαγασκάρης, την οποία ενημερώσαμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε .

Μετά από σχετική πρόταση του Μητροπολίτη, αποφασίσαμε να γίνεται ως εξής η δραστηριότητα ενίσχυσης του Ιεραποστολικού κλιμακίου της Μαδαγασκάρης.

Α. Οι δωρητές θα καταθέτουν τις εισφορές τους στον παρακάτω λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

ΟΝΟΜΑ: ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ

A/C: 146/296081-84

IBAN: GR4801101460000014629608184

SWIFT:(BIC) ETHNGRAA

Β. Οι δωρητές θα μας ενημερώνουν με e-mail για την κατάθεσή τους με όλα τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο –διεύθυνση διαμονής) ώστε να ενημερώνουμε την Μητρόπολη Μαδαγασκάρης για την έκδοση αποδείξεων.

e-mail επικοινωνίας: fdathanasiou@gmail.com

Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και έχει ο Θεός…

πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΚΑΙ 2021.

blog counter Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών». Ευχαριστηριακές δοξολογίες οφείλουμε στον «ενανθρωπήσαντα» Θεό μας...